Жоғарғы және төменгі қыздыру Қыздыру жоғарыдан (жоғарғы қыздыру элементі арқылы) және төменнен (төменгі қыздыру элементі арқылы ) жүзеге асырылады. Бұл дәстүрлі пісіру режимі (мәзірде: Стандартты), бір деңгейді пайдалана отырып, өнімдерді біркелкі дайындауды қамтамасыз етеді. бұл режимде жоғарғы / төменгі жылыту және конвекция төбенің (жоғарғы) және түбінің (төменгі) жылыту элементтері , сондай-ақ ішкі духовка желдеткіштері қосылады. Тұрақты және біркелкі жылу тағамды дайындауды және барлық жағынан қызартуды қамтамасыз етеді. Бір мезгілде 2 деңгейден аспайтын түрлі тағамдарды дайындауға болады. Гриль Духовканың жоғарғы бөлігінде орналасқан грильдің қыздыру элементін қосқан кезде, өнімдерді қыздыру инфрақызыл сәулелермен жүзеге асырылады. Сәйкесінше, негізгі рөлді температура емес, берілген қуат деңгейіне пропорционалды инфрақызыл сәулеленудің саны атқарады. 4 қуат деңгейінің бірін таңдауға болады: 20%, 40%, 60% (үнсіз келісім бойынша мәні) және 80% ең жоғары гриль қуаты. Гриль және конвекция Аталған режимде духовканың жоғарғы бөлігінде орналасқан грильдің қыздыру элементі қосылады және бір мезгілде желдеткіш іске қосылады. Ол бір жақты жылу сәулесіне қосымша духовка ішіндегі ауаның мәжбүрлі айналымын қамтамасыз етеді. Бұл жылудың өту қабілетін арттыру есебінен дайындалатын өнімдердің бетінің күйіп кетуінің алдын алады. Еріту - қамыр ашыту - Жылдам еріту - тағамды жылыту Духовканың ішкі желдеткіші қалыптастыратын бөлме температурасындағы мәжбүрлі ауа ағыны өнімдерді үрлеп, олардың табиғи қалыпта еруін қамтамасыз етеді. Franke духовкасында осы режим үшін қосымша мүмкіндіктер қарастырылған: ауа температурасын біртіндеп, оны бақылап, аз қуатты пайдалана отырып арттыруға болады. Осының нәтижесінде, қазір жаңа режимдер қол жетімді болады: еріту. Бұл режимде температура тек 25 °C құрайды; бұл жағдайда ішкі желдеткіш қосылады. қамырды ашыту. 30 °C температурада ішкі желдеткіштің жұмысы тоқтатылады және қамырды ашыту үшін жақсы жағдай жасалады. Жылдам еріту. 35 және 55 °C температурада және қосылған желдеткіштің арасында мұздатылған өнімдерді жылдам еріту үшін оңтайлы жағдайлар жасалады. тағамдарды жылыту. Ауа температурасын 60 және 80 °C аралығында көтере отырып, бұрын дайындалған, бірақ салқындатылған өнімдерді қыздыруға немесе тағамдарды ыстық күйінде сақтауға болады, олардың қасиеттерін өзгерту тәуекелі орын алмайды.
*Осы бетте ұсынылған барлық функционалдылық, техникалық сипаттамалар және өнім туралы басқа ақпарат, оның ішінде өнімнің пайдалы қасиеттері, оның дизайны, құны, компоненттері, өнімділігі, қол жетімділігі және мүмкіндіктері туралы деректерді өндіруші қосымша ескертусіз немесе ешқандай міндеттеме қабылдамай өзгерте алады
Жоғарғы және төменгі қыздыру Қыздыру жоғарыдан (жоғарғы қыздыру элементі арқылы) және төменнен (төменгі қыздыру элементі арқылы ) жүзеге асырылады. Бұл дәстүрлі пісіру режимі (мәзірде: Стандартты), бір деңгейді пайдалана отырып, өнімдерді біркелкі дайындауды қамтамасыз етеді. бұл режимде жоғарғы / төменгі жылыту және конвекция төбенің (жоғарғы) және түбінің (төменгі) жылыту элементтері , сондай-ақ ішкі духовка желдеткіштері қосылады. Тұрақты және біркелкі жылу тағамды дайындауды және барлық жағынан қызартуды қамтамасыз етеді. Бір мезгілде 2 деңгейден аспайтын түрлі тағамдарды дайындауға болады. Гриль Духовканың жоғарғы бөлігінде орналасқан грильдің қыздыру элементін қосқан кезде, өнімдерді қыздыру инфрақызыл сәулелермен жүзеге асырылады. Сәйкесінше, негізгі рөлді температура емес, берілген қуат деңгейіне пропорционалды инфрақызыл сәулеленудің саны атқарады. 4 қуат деңгейінің бірін таңдауға болады: 20%, 40%, 60% (үнсіз келісім бойынша мәні) және 80% ең жоғары гриль қуаты. Гриль және конвекция Аталған режимде духовканың жоғарғы бөлігінде орналасқан грильдің қыздыру элементі қосылады және бір мезгілде желдеткіш іске қосылады. Ол бір жақты жылу сәулесіне қосымша духовка ішіндегі ауаның мәжбүрлі айналымын қамтамасыз етеді. Бұл жылудың өту қабілетін арттыру есебінен дайындалатын өнімдердің бетінің күйіп кетуінің алдын алады. Еріту - қамыр ашыту - Жылдам еріту - тағамды жылыту Духовканың ішкі желдеткіші қалыптастыратын бөлме температурасындағы мәжбүрлі ауа ағыны өнімдерді үрлеп, олардың табиғи қалыпта еруін қамтамасыз етеді. Franke духовкасында осы режим үшін қосымша мүмкіндіктер қарастырылған: ауа температурасын біртіндеп, оны бақылап, аз қуатты пайдалана отырып арттыруға болады. Осының нәтижесінде, қазір жаңа режимдер қол жетімді болады: еріту. Бұл режимде температура тек 25 °C құрайды; бұл жағдайда ішкі желдеткіш қосылады. қамырды ашыту. 30 °C температурада ішкі желдеткіштің жұмысы тоқтатылады және қамырды ашыту үшін жақсы жағдай жасалады. Жылдам еріту. 35 және 55 °C температурада және қосылған желдеткіштің арасында мұздатылған өнімдерді жылдам еріту үшін оңтайлы жағдайлар жасалады. тағамдарды жылыту. Ауа температурасын 60 және 80 °C аралығында көтере отырып, бұрын дайындалған, бірақ салқындатылған өнімдерді қыздыруға немесе тағамдарды ыстық күйінде сақтауға болады, олардың қасиеттерін өзгерту тәуекелі орын алмайды.
Сатып алушылардың пікірлері