«Шоколадный заяц» — это ранний сорт моркови, техническая спелость которого наступает через 65–70 дней после всходов. Пурпурные хрустящие корнеплоды длиной 15–20 см и массой 100–130 см обладают отличными вкусовыми качествами и повышенным содержанием каротина и витаминов.
Посев
В конце апреля в бороздки на глубину 2–3 см на расстоянии 3–4 см. Интервал между рядами — 18–20 см.
*Осы бетте ұсынылған барлық функционалдылық, техникалық сипаттамалар және өнім туралы басқа ақпарат, оның ішінде өнімнің пайдалы қасиеттері, оның дизайны, құны, компоненттері, өнімділігі, қол жетімділігі және мүмкіндіктері туралы деректерді өндіруші қосымша ескертусіз немесе ешқандай міндеттеме қабылдамай өзгерте алады
«Шоколадный заяц» — это ранний сорт моркови, техническая спелость которого наступает через 65–70 дней после всходов. Пурпурные хрустящие корнеплоды длиной 15–20 см и массой 100–130 см обладают отличными вкусовыми качествами и повышенным содержанием каротина и витаминов.
Посев
В конце апреля в бороздки на глубину 2–3 см на расстоянии 3–4 см. Интервал между рядами — 18–20 см.
Сатып алушылардың пікірлері