Каждый, кто занимается заготовками, знает, что для долгого хранения продуктов необходимо создать внутри ёмкости подходящую среду. В противном случае весь труд пойдёт насмарку из-за вредоносных микроорганизмов.

Решение проблемы — вакуумный насос «ВАКС»!

С его помощью вы легко достигните нужной цели. Пользоваться изделием чрезвычайно просто!

  1. Убедитесь в целостности банки: в отсутствии трещин и сколов на всей её поверхности.
  2. Плотно закрепите уплотнительную прокладку на канавке крышки.
  3. Установите крышку на горлышко и плотно вставьте насос в углубление.
  4. Перемещайте шток вверх и вниз для создания вакуума (обычно достаточно сделать до 6 нажатий, в режиме хранения — до 20).

После промойте устройство тёплой или горячей водой и не забудьте смазать манжету вазелином.

Важно: после завершения процедуры необходимо убедиться в герметичном закрытии банки.

Пусть консервация станет приятным занятием!

Қасиеттері

Основные характеристики

Материал
Страна производителя

Дополнительные характеристики

Партия
1

Габариты, вес и цвет

Габариты
26 см × 4,5 см × 4,5 см
Вес
75 г

Кепілдік және сервис

Кепілдік
12 ай.
*Осы бетте ұсынылған барлық функционалдылық, техникалық сипаттамалар және өнім туралы басқа ақпарат, оның ішінде өнімнің пайдалы қасиеттері, оның дизайны, құны, компоненттері, өнімділігі, қол жетімділігі және мүмкіндіктері туралы деректерді өндіруші қосымша ескертусіз немесе ешқандай міндеттеме қабылдамай өзгерте алады

Каждый, кто занимается заготовками, знает, что для долгого хранения продуктов необходимо создать внутри ёмкости подходящую среду. В противном случае весь труд пойдёт насмарку из-за вредоносных микроорганизмов.

Решение проблемы — вакуумный насос «ВАКС»!

С его помощью вы легко достигните нужной цели. Пользоваться изделием чрезвычайно просто!

  1. Убедитесь в целостности банки: в отсутствии трещин и сколов на всей её поверхности.
  2. Плотно закрепите уплотнительную прокладку на канавке крышки.
  3. Установите крышку на горлышко и плотно вставьте насос в углубление.
  4. Перемещайте шток вверх и вниз для создания вакуума (обычно достаточно сделать до 6 нажатий, в режиме хранения — до 20).

После промойте устройство тёплой или горячей водой и не забудьте смазать манжету вазелином.

Важно: после завершения процедуры необходимо убедиться в герметичном закрытии банки.

Пусть консервация станет приятным занятием!

Сатып алушылардың пікірлері

Өз пікіріңізді жазыңыз

Жеке деректерді толтыру арқылы пікір қосыңыз немесе алдымен сайтқа кіріңіз,содан кейін ақпарат автоматты түрде профильден алынады.  Кіру

Жалпы рейтинг

5.0
Сіздің атыңыз *
Поле обязательно
Тауарды ұсынасыз ба?
Артықшылықтары
Кемшіліктері
Сіздің пікіріңіз
Ссылка на видео с Youtube
Добавить видео
Бейнеге екі данадан артық емес сілтемелер қабылданады
Добавить фотографии
Көлемі 2 мб аспайтын және саны үш данадан аспайтын файлдар қабылданады   Жүктеу үшін, файлдарды мұнда сүйреңіз...
немесе мұнда басыңыз..
Сіздің пікіріңіз сақталды және сәйкес өңделеді

Толық модерация ережелері
Пікірлер күніне арналған лимит санынан асып кетті. Өз пікіріңізді ертең қалдыруға тырысыңыз.