27.03.24

Авокада мен қызыл балық қосылған салат рецепті

Авокадо, қызыл балық және қияр қосылған салат

Қонақтар босағада ма? Авокадо, қызыл балық және қияр қосылған салатты 15 минут ішінде дайындаңыз! Бізге сеніңіз, біз мүлдем айлакер емеспіз: бұл керемет тағамды жасауға сонша уақыт кетеді. Айтпақшы, авокадо, қияр және лосось салатындағы комбинация соншалықты сәтті, оны тек осындай тағамдарда ғана қолдана қоймай, басқада тағамдарда қолдануға болад.

Бұл рецепт үшін бізге қажет: 350 г ысталған немесе аздап тұздалған лосось филесі, 3 авокадо, ас қасық лимон шырыны, 1 кішкентай ақ пияз, 2 орташа қияр, 5 аскөк бұтағы, тұз, жаңа ұнтақталған қара бұрыш, гарнирге арналған микро көкөністер.


Тағамды дайындау қадамдары

1 қадам

Қызыл балық салатына арналған авокаданы кесіп, жартысын әр түрлі жаққа қаратып қойыңыз, дәңегін алыңыз. Қасықпен ішіндегі жұмсақ жерін алып, блендер ыдыснын ішіне салыңыз, үстіне лимон шырынын, тұз бен бұрыш құйыңыз, біріктірілгенге дейін ұнтақтаңыз.

2 қадам

Авокадо мен қызыл балық қосылған салатқа арналған қияр қабығы мен тұқымын аршып, өте ұсақтап тураңыз. Пиязды аршып, өте кішкентай текшелерге кесіңіз. Аскөкті тураңыз.

3 қадам

Авокадо пюресіне туралған ақ пиязды, аскөк пен қиярды қосыңыз. Шанышқымен мұқият араластырыңыз. Қолданғанға дейін салқын жерде қалдырыңыз (тоңазытқышқа қоюға болады).

4 қадам

Салат үшін ысталған немесе аздап тұздалған лосось филесін өте кішкентай текшелерге кесіңіз. Кішкентай сүйектер қалмас үшін мұқият қараңыз (оларды балықты кесу кезінде алып тастаңыз).

5 қадам

Табақтарға диаметрі 6-8 см болатын дөңгелектерді салыңыз. түбіне авокадо пюресінің жартысын салып, бетін тегістеңіз. Қызыл балықты келесі қабатқа салыңыз. Содан кейін тағы да авокадо пюресін салыңыз. Дөңгелектерді пленкамен жабыңыз және тағамды дастарханға бермес бұрын тоңазытқышқа салыңыз.

6 қадам

Қызмет көрсетер алдында авокадо, қызыл балық және қияр қосылған салаттың әр порциясынан пленка мен қызмет ету дөңгелектерін абайлап алыңыз. Тіскебасарды микро көкөністермен безендіруге болады.

Сапалы техника көмекке келеді!

Пісірілген тағамның дәмі мен сыртқы түріне көбінесе техника және, әрине, аспаздың аспаздық мүмкіндіктері әсер етеді. Блендер бұл араластырғыш пен тағамдық процессордың функцияларын біріктіретін әмбебап ас үй жабдықтары. Ас үйге арналған блендер функционалды болып келеді. Оларда жаңғақтарды, сәбізді немесе пиязды, кішкене бөліктерге ұнтақтауға болады. Сондай-ақ, мұндай құрылғылар оларды араластырғыш ретінде пайдалануға мүмкіндік береді, ал арнайы қосымша саптама сүт коктейльдерін немесе сорпа пюресін дайындауға мүмкіндік береді. Суға батырылатын блендер танымал, өйткені ол көбірек мүмкіндіктерге мүмкіндік береді және басқа техниканы ауыстырады. Үй шаруасындағы әйелдер оны жиі таңдайды, өйткені ол сорпаға фрикаделькалар дайындауға немесе қатты тағамдарды тез ұнтақтауға мүмкіндік береді.


Оцените статью 1
5.0
Вы оценили статью, Ваша оценка:
К списку статей