24.03.24

Қауын, шабдалы және қара бүлдірген сорпасының рецепті

Қауын, шабдалы және қара бүлдірген сорпасы

Сергітетін, қуаттандыратын және калориясыз – біздің керемет десертте жазда қажет нәрсенің бәрі бар. Қауын сорпасын түскі астан немесе кешкі астан кейін десерт ретінде беруге болады немесе күні бойы смузи ретінде ішуге болады.

Бұл рецепт үшін бізге қажет: 700 г піскен қауын, 2 шабдалы, жарты лимон шырыны, 1/2 кесе кокос сүті, 1/2 кесе қара бүлдірген, 1/2 шай қасық бальзам сірке суы, ұнтақ қант, жалбыз.


Рецептті кезең-кезеңмен дайындау

1 қадам

Қауынды аршып, кішкене кесектерге кесіңіз. Шабдалы жартысын кесіп, сүйекті алыңыз. Қауын мен шабдалыны ас үй комбайнының ыдысына салыңыз, лимон шырынын қосып, тегіс пюреге дейін ұсақтаңыз.

2 қадам

Кокос сүтін құйып, жақсылап араластырыңыз. Сізге жемістердің шырындылығына байланысты аз немесе көптеу кокос сүті қажет болуы мүмкін. Сорпаны көріңіз, қажет болса, ұнтақ қант қосыңыз. Сорпаны тоңазытқышқа кем дегенде 30 минутқа қойыңыз.

3 қадам

Қара бүлдіргенді бальзам сірке суымен ұнтақтаңыз.

4 қадам

Сорпаны стақанға құйып, қара бүлдірген пюресін қосыңыз. Жалбыз жапырақтарымен безендіріп, бірден дастарханға қойыңыз.

Техника көмекке келеді!

Ас үй комбайны - бұл ас үйдегі бірнеше жеке құрылғыларды, араластырғышты, блендерді бірден алмастыра алатын көп функциялы құрылғы. Оның негізгі міндеті – ас үйде тамақ дайындау процесін жеңілдету. Тіпті минималды конфигурациясы болса да, комбайн өнімдерді кесу, араластыру және шайқау сияқты процестерді жүзеге асыра алады. Жетілдірілген модельдерде бұл тізім әлдеқайда көп.


Оцените статью 0
0.0
Вы оценили статью, Ваша оценка:
К списку статей