27.03.24

Банан, апельсин және құлпынайдан жасалған смузи рецепті

Банан, апельсин және құлпынайдан жасалған смузи

Банан, апельсин және құлпынай смузиі-бұл танымал қою сусынның көптеген нұсқаларының бірі, ол мейрамханалар мәзірінде және аспаздық сайттарда сенімді орынға ие болды. Сіз оны таңғы асқа немесе өзіңіз қалаған кезде жасай аласыз және іше аласыз!

Бұл рецепт үшін бізге қажет: 1 кішкентай алма, 1 жақсы піскен банан, 2 үлкен апельсиннің шырыны мен қабығы, бір уыс құлпынай, 1 шай қасық табиғи ванильді қант, бал.


Тағамды дайындау қадамдары

1 қадам

Смузи ингредиенттерін дайындаңыз. Алманы жуып, қағаз сүлгімен құрғатыңыз. Жартысын кесіп, өзегін тұқымдармен алып тастаңыз. Мәйегін кішкене текшелерге кесіңіз.

2 қадам

Кесілген алманы блендер ыдысына салыңыз. Бананның қабығын аршып, тураңыз. Апельсин қабығын үккіштен өткізіп, шырынын сығыңыз. Барлық ингредиенттерді алма тұрған блендер ыдысына салыңыз.

3 қадам

Мұздатылған құлпынай мен қосымша бал қосыңыз. Смузи ингредиенттерін пюре қылып езіңіз. Сусынды стакандарға құйып, кең түтіктермен дастарханға ұсыныңыз.

Сапалы техника көмекке келеді!

Блендер-бұл араластырғыш пен тағамдық процессордың функцияларын біріктіретін әмбебап ас үй жабдығы. Бұл ас үйдегі таптырмас көмекші, ол аз электр қуатын пайдаланады, қарапайым және қолдануға ыңғайлы. Коктейльді тез дайындауға, қамырды араластыруға, тіпті ыдыста ет немесе жаңғақтың кішкене бөлігін кесуге мүмкіндік береді. Стационарлық модельдер үстелге немесе басқа жерге қойылады, ал ингредиенттерді ыдысқа салып, техниканы іске қосады. Мұнда адамның қатысуы аса маңызды емес. Бұл модель смузи, коктейльдер, пюре және қамыр жасау кезінде ыңғайлы. Сергітетін коктейльдер жасау үшін мұзды жақсы ұнтақтай алады.


Оцените статью 1
5.0
Вы оценили статью, Ваша оценка:
К списку статей