Жапонша сиыр еті
Жапонша сиыр еті - бұл азиялық флер болып табылатын талғампаз тағам. Ет бұқтырылған көкөністер тағамның дәмін бай, дәмді және қызықты етеді. Ал соя соусы мен күнжіт сиыр етіне дәм береді. Етті жапонша дайындау қиын емес, бірақ өте ұзақ. Дегенмен, нәтиже сіздің күткеніңізден асып түседі.
Рецепт үшін бізге қажет: газы бар минералды су – 1,5 л, сиыр еті – 800 г, ақ қырыққабат-400 г, болгар бұрышы-3 дана, пияз (орташа) – 2 дана, күнжіт-4 ас қасық (толық), соя соусы-50 мл, өсімдік майы – 50 мл.