Мандарин кесектері бар шарлотка
Сізде сүйікті алма шарлотканың рецепті бар ма? Әдетте бұл: 3 жұмыртқа, 1 кесе ұн, 1 кесе қант. Бірақ бұлай пісірген өте тәтті болып шығады. Негізгі ингредиенттердің сәл өзгеше қатынасын қолданып көріңіз, кондитерлік өнімдер тәтті емес, бірақ дәмді болады. Алманың орнына мандарин салып, шарлотканы пісіруге болады.
Бұл рецепт үшін бізге қажет: 130 г жоғары сапалы бидай ұны, 150 г қант, 4 жұмыртқа, 3 орташа мандарин, пішінді майлауға арналған май.
Бұл рецепт үшін бізге қажет: 130 г жоғары сапалы бидай ұны, 150 г қант, 4 жұмыртқа, 3 орташа мандарин, пішінді майлауға арналған май.