Классикалық бешбармақ
Бешбармақ - жылқы, қой және сиыр етінен дайындалатын танымал қазақ тағамы. Қазақ тілінен аударғанда "беш" бес, ал "бармақ" - саусақ, яғни тағамды жейтін бес саусақ дегенді білдіреді. Бүгін біз сіздермен классикалық бешбармак рецептімен бөліскіміз келеді. Тағам керемет тойымды және дәмді болады.
Бұл рецепт үшін бізге қажет: ұн – 300 г, сүйегі бар қой еті-2 кг, картоп-6 дана, қара бұрыш бұршағы – 3-4 дана, қара бұрыш, пияз-2 дана, жұмыртқа-1 дана, тұз.
Бұл рецепт үшін бізге қажет: ұн – 300 г, сүйегі бар қой еті-2 кг, картоп-6 дана, қара бұрыш бұршағы – 3-4 дана, қара бұрыш, пияз-2 дана, жұмыртқа-1 дана, тұз.