Венгр сиыр еті гуляш сорпасы
Венгриялық сиыр етінің гуляш сорпасы-түскі ас үшін тамаша нұсқа. Гуляш әдетте подливтағы ет деп аталады. Бірақ бұл сорпа. Қою, бай дәмі мен хош иісі бар. Бұл бірінші және екінші тағам болып табылады. Сұйықтықтың мөлшерін өз қалауыңыз бойынша реттеуге болады!
Бұл рецепт үшін бізге қажет: 500 грамм ет, 500 грамм картоп, 150 грамм қоңыр бұрыш, 200 грамм қызыл сәбіз, 200 грамм қызанақ, 150 грамм пияз, 2-3 түйір сарымсақ, 1 ас қасық томат пастасы, 1 ас қасық кептірілген паприка, 80 миллилитр өсімдік майы, бір шымшым зире, дәміне қарай тұз, 850 миллилитр су.