Новый гибрид Западно-Сибирской селекции отличается особо крупными плодами медового вкуса. За неприхотливость к погоде и устойчивость к заболеваниям сорт особенно любят в зонах рискованного земледелия.

На невысоком, до 670 см, детерминантном растении образуются плоды сердцевидной формы. Масса ярко-розовых помидоров доходит до 1,5 кг, но, как правило, они получаются меньше из-за большого количества завязей в кистях.

Томаты с тонкой кожицей показывают отменный вкус в овощных салатах и домашних консервах. Благодаря минимальной водянистости и большому количеству твёрдого вещества становятся идеальным сырьём для продуктов переработки: томатного сока, пасты, кетчупа.

Как высаживать: рассаду готовят за 50–60 дней до помещения в грунт. Лучше всего семена прорастают при температуре 23–25 °С. При переносе сеянцев на постоянное место соблюдают схему 3 раст./м². Сорт выращивают в 2–3 стебля с подвязкой. Куст хорошо реагирует на поливы и подкормки комплексными минеральными удобрениями.

Қасиеттері

Негізгі сипаттамалар

Топтама
2
Топырақ түрі
Өндіруші ел

Қосымша сипаттамалар

Пісу мерзімдері

Өлшемдері мен салмағы

Салмағы
3 г

Кепілдік және сервис

Кепілдік
12 ай.
*Осы бетте ұсынылған барлық функционалдылық, техникалық сипаттамалар және өнім туралы басқа ақпарат, оның ішінде өнімнің пайдалы қасиеттері, оның дизайны, құны, компоненттері, өнімділігі, қол жетімділігі және мүмкіндіктері туралы деректерді өндіруші қосымша ескертусіз немесе ешқандай міндеттеме қабылдамай өзгерте алады

Новый гибрид Западно-Сибирской селекции отличается особо крупными плодами медового вкуса. За неприхотливость к погоде и устойчивость к заболеваниям сорт особенно любят в зонах рискованного земледелия.

На невысоком, до 670 см, детерминантном растении образуются плоды сердцевидной формы. Масса ярко-розовых помидоров доходит до 1,5 кг, но, как правило, они получаются меньше из-за большого количества завязей в кистях.

Томаты с тонкой кожицей показывают отменный вкус в овощных салатах и домашних консервах. Благодаря минимальной водянистости и большому количеству твёрдого вещества становятся идеальным сырьём для продуктов переработки: томатного сока, пасты, кетчупа.

Как высаживать: рассаду готовят за 50–60 дней до помещения в грунт. Лучше всего семена прорастают при температуре 23–25 °С. При переносе сеянцев на постоянное место соблюдают схему 3 раст./м². Сорт выращивают в 2–3 стебля с подвязкой. Куст хорошо реагирует на поливы и подкормки комплексными минеральными удобрениями.

Сатып алушылардың пікірлері

Өз пікіріңізді жазыңыз

Жеке деректерді толтыру арқылы пікір қосыңыз немесе алдымен сайтқа кіріңіз,содан кейін ақпарат автоматты түрде профильден алынады.  Кіру

Жалпы рейтинг

5.0
Сіздің атыңыз *
Поле обязательно
Тауарды ұсынасыз ба?
Артықшылықтары
Кемшіліктері
Сіздің пікіріңіз
Ссылка на видео с Youtube
Добавить видео
Бейнеге екі данадан артық емес сілтемелер қабылданады
Добавить фотографии
Көлемі 2 мб аспайтын және саны үш данадан аспайтын файлдар қабылданады   Жүктеу үшін, файлдарды мұнда сүйреңіз...
немесе мұнда басыңыз..
Сіздің пікіріңіз сақталды және сәйкес өңделеді

Толық модерация ережелері
Пікірлер күніне арналған лимит санынан асып кетті. Өз пікіріңізді ертең қалдыруға тырысыңыз.