Как приготовить вкуснейшие копчёности, которыми восхищались бы ваши друзья? Ответ на этот вопрос вы найдёте в новой книге Стивена Райхлина.

Автор представляет семь главных шагов лёгкого, но не всегда простого процесса и предлагает подойти к решению комплексно. Сначала подберите коптильню, которая подходит именно вам. Учитывайте особенности древесины и такие нюансы, как свежесрубленные или хорошо высушенные дрова.

Выбор качественных продуктов: мяса, морепродуктов, овощей, сыра и даже сладостей, — завершающий этап в подготовке к процессу.

И когда разожжете огонь, определитесь со способом копчения: горячее или холодное, копчение—обжаривание или копчение с помощью ручной коптильни—пистолета. Следуйте простым шагам—рекомендациям и осваивайте копчение в кратчайшие сроки. Мы уверены, во время процесса вы получите массу положительных эмоций.

Сатып алушылардың пікірлері

Пікір жазу

Қасиеттері

Основные характеристики

Партия
1
Серия
Кулинария. Вилки против ножей
Тип обложки
Материал
Бумага, картон
Страна производителя

Дополнительные характеристики

Количество страниц
288

Габариты, вес и цвет

Габариты
19,7 см × 25,5 см × 2 см
Вес
1175 г

Кепілдік және сервис

Кепілдік
12 ай.
*Осы бетте ұсынылған барлық функционалдылық, техникалық сипаттамалар және өнім туралы басқа ақпарат, оның ішінде өнімнің пайдалы қасиеттері, оның дизайны, құны, компоненттері, өнімділігі, қол жетімділігі және мүмкіндіктері туралы деректерді өндіруші қосымша ескертусіз немесе ешқандай міндеттеме қабылдамай өзгерте алады

Как приготовить вкуснейшие копчёности, которыми восхищались бы ваши друзья? Ответ на этот вопрос вы найдёте в новой книге Стивена Райхлина.

Автор представляет семь главных шагов лёгкого, но не всегда простого процесса и предлагает подойти к решению комплексно. Сначала подберите коптильню, которая подходит именно вам. Учитывайте особенности древесины и такие нюансы, как свежесрубленные или хорошо высушенные дрова.

Выбор качественных продуктов: мяса, морепродуктов, овощей, сыра и даже сладостей, — завершающий этап в подготовке к процессу.

И когда разожжете огонь, определитесь со способом копчения: горячее или холодное, копчение—обжаривание или копчение с помощью ручной коптильни—пистолета. Следуйте простым шагам—рекомендациям и осваивайте копчение в кратчайшие сроки. Мы уверены, во время процесса вы получите массу положительных эмоций.

Сатып алушылардың пікірлері 1

Жалпы рейтинг

5.0
1 пікір
Сұрыптау
Баға бойынша көрсету
Пікір қалдыру
Ең пайдалы пікір
Данияр
5
Ұсынады
21.06.2019
Отличная книга, 100 отличнейших рецепта копчения рыбы и мяса. Много дельных советов описаны в этой книге, После прочтения можно с уверенностью коптить мясо по лучшим рецептам, рекомендую к покупке
Сіздің жауабыңыз
Сіздің атыңыз *
Поле обязательно
Сіздің пікіріңіз
Сіздің пікіріңіз сақталды және сәйкес өңделеді

Толық модерация ережелері

Өз пікіріңізді жазыңыз

Жеке деректерді толтыру арқылы пікір қосыңыз немесе алдымен сайтқа кіріңіз,содан кейін ақпарат автоматты түрде профильден алынады.  Кіру

Жалпы рейтинг

5.0
Сіздің атыңыз *
Поле обязательно
Тауарды ұсынасыз ба?
Артықшылықтары
Кемшіліктері
Сіздің пікіріңіз
Ссылка на видео с Youtube
Добавить видео
Бейнеге екі данадан артық емес сілтемелер қабылданады
Добавить фотографии
Көлемі 2 мб аспайтын және саны үш данадан аспайтын файлдар қабылданады   Жүктеу үшін, файлдарды мұнда сүйреңіз...
немесе мұнда басыңыз..
Сіздің пікіріңіз сақталды және сәйкес өңделеді

Толық модерация ережелері
Пікірлер күніне арналған лимит санынан асып кетті. Өз пікіріңізді ертең қалдыруға тырысыңыз.